ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Facebook

Παναγιώτης Αναστασιάδης Ανακαινίσεις - Κατασκευές Κτιρίων - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Γύψινες Κατασκευές Λεπτοκαρυά Πιερίας
///////////////////////////////////////////
 

Τριάντα χρόνια τωρα η τεχνική εταιρεία Simos House είναι κοντά σας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Με υπευθυνότητα και συνέπεια ερχόμαστε στο χώρο σας, προτείνοντας πάντα λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και την αισθητική σας.
 
Το εξειδικευμένο μας συνεργείο είναι ικανό να αναλάβει τα πιο απαιτητικά έργα και τις πιο περίπλοκες κατασκευές, πράγμα που αποδεικνύεται τόσο από τις κατασκευές μας, όσο και από τις Εταιρίες που μας εμπιστεύθηκαν.
 
Η εταιρεία Simos House με έδρα τη Λεπτοκαρυά Πιερίας ασχολείται και με κατασκευές ξηράς δόμησης. Αναλαμβάνει τεχνικές εργασίες με χρήση γυψοσανίδας, τσιμεντοσανίδας σε επαγγελματικούς χώρους & οικίες, καθώς επίσης και θερμομονώσεις, ηχομονώσεις, τοποθέτηση δαπέδων laminate, κρυφούς φωτισμούς και επένδυση τζακιών.

 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μας, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε ή θέλετε να ρωτήσετε.