Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Facebook

Παναγιώτης & Δημήτρης Αναστασιάδης Ανακαινίσεις - Κατασκευές Κτιρίων Λεπτοκαρυά Πιερίας - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Γύψινες Κατασκευές Λεπτοκαρυά Πιερίας
///////////////////////////////////////////
 

Η εταιρεία Simos house ιδρύθηκε το 1990 από το κο Σίμο Αναστασιάδη στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Σήμερα με τον Παναγιώτη Αναστασιάδη και τον Δημήτριο Αναστασιάδη ετοιμάζεται να μπει στην τρίτη δεκαετία της, ενώ συνεχίζει να είναι μια από τις πιο δυναμικά εξελισσόμενες τεχνικές εταιρείες στην ΠΙΕΡΙΑ και στην ευρύτερη περιοχή.  Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται στο τομέα των δημοσίων έργων. Απασχολώντας πάνω από 40 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων για την κατοικία, καθώς και την κατασκευή έργων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.  Το κύριο μέλημα της εταιρείας είναι ο συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής. Χάρη στη διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού και στη συνεχή ενημέρωση για τις τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και στην αμείωτη διάθεση για δημιουργική εργασία, αποβλέπει στην κατασκευή ενός σπιτιού μοντέρνου, ανθεκτικού και λειτουργικού. 
 
Με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μας, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε ή θέλετε να ρωτήσετε.