ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Facebook

Παναγιώτης Αναστασιάδης Ανακαινίσεις - Κατασκευές Κτιρίων - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Γύψινες Κατασκευές Λεπτοκαρυά Πιερίας
///////////////////////////////////////////
 

Η τεχνική εταιρεία Simos House  βασισμένη στην μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτει στο χώρο των αρχιτεκτονικών μελετών και κατασκευών αναλαμβάνει την ανακαίνιση κάθε είδους κτιρίων. Ο αρμονικός συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής αποτελεί το κλειδί για τον ιδανικό σχεδιασμό της ανακαίνισης κάθε κτιρίου. 
 
Η έμπειρη ομάδα μας αποτελούμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες στον τομέα των κτιριακών κατασκευών, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, επίβλεψης, κατασκευής ή ανακαίνισης κάθε είδους κτιρίου, εντός των προσυμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές.
 
Επιθυμείτε να ανακαινίσετε το κτίριο σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας και να σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική λύση για το χώρο σας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις κατασκευές και τις ανακαινίσεις κατοικιών. Η εμπειρία που διαθέτουμε αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε και η ομάδα των ειδικών μας φροντίζει να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
Με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μας, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε ή θέλετε να ρωτήσετε.